کنفرانس خبری یولیان ناگلسمن سرمربی بایرن مونیخ پیش از بازی فردا مقابل آگسبورگ
«بعد از بازی با ویارئال بحث هایی داشتیم. البته همه ما ناامید شدیم زیرا اوضاع را متفاوت تصور می کردیم. امروز صحنه هایی از آن بازی را با تیم تماشا کردیم و در مورد اینکه سه شنبه می توانیم چطور بازی بهتری انجام دهیم صحبت کردیم.
نیکی فردا فیکس هست. لئون در ترکیب اولیه هست. فونزی استراحت میکند. فردا به چند بازیکن با نیم نگاهی به بازی سه شنبه ریتم میدهیم. آگزبورگ نیز بازی مهمی است که میخواهیم برنده شویم.
بازی فردا درباره 3 امتیازی است که ما واقعا میخواهیم آنرا کسب کنیم. بازی برای نیکی و لئون بسیار مهم است. ما چیزهای زیادی را امتحان خواهیم کرد که در روز سهشنبه نیز مهم خواهند بود. این یک بازی مهم است. ما یک بازی در مقابل هواداران و یک بازی بوندسلیگایی دربی مانند داریم.
تست کووید چوپو منفی بود. اما او مشکلاتی در زانو دارد. فکر نمی کنم بتواند فردا بازی کند. مصدومیتی است که ارزیابی و بررسی آن دشوار است؛ یک کبودی زیر کاسه زانو. ممکن است سه روز یا سه هفته طول بکشد. خواهیم فهمید آیا او می تواند سه شنبه یا آخر هفته آینده بازی کند.»
درباره شکایت ناموفق فرایبورگ :
«خوشحالم که امتیازات را حفظ کردیم. می خواهم تاکید کنم که به هیچ وجه از کریستین استرایش یا یوخن ساوئر ناامید نیستم. من فقط نظرم را بیان کردم. کریستین استرایش بعنوان یک انسان و مربی فردی برجسته است.»
در مورد بازی با ویارئال :
«به باورمان در فلسفه سیستم خود پایبند خواهیم ماند. مطمئنا هیچ بازیکنی اوج عملکرد خود را در روز چهارشنبه نشان نداد. این به ما بر میگردد که روز سه شنبه این مشکل را برطرف کنیم. ما شش روز فرصت داریم تا همه چیز را دوباره بهتر کنیم.
من با چند بازیکن صحبت کردم. این واقعیت که کینگزلی کومن در سمت راست بازی می کرد یک ایده تاکتیکی پشت آن بود. او احتمالا در آنجا ریتم نداشت زیرا ترجیح می دهد در سمت چپ بازی کند. اما به این دلیل بازی را نباختیم. هیچکس در بهترین سطح خود عمل نکرد.»
چرا بایرن سه شنبه صعود می کند؟
ناگلزمن :
«چون ما میزبان هستیم. چون خوشبختانه حمایت زیادی خواهیم داشت و پتانسیل زیادی برای بهتر کار کردن داریم. ویارئال در بازی رفت خیلی کارها را خیلی خوب انجام داد و ما خیلی کارها را خوب انجام ندادیم.»
درباره گزارشهایی مبنی بر اینکه گراونبرخ و مزروعی قراردادهای خود را به پایان رساندهاند:
«خوشحال میشوم اگر اینطور باشد. من در مورد شایعات اظهارنظر نمیکنم. در غیر اینصورت این کنفرانس مطبوعاتی بسیار طولانی خواهد بود. وقتش که برسد، اطلاعیهای را اعلام خواهیم کرد. هر دو بازیکن خوبی هستند. اما بهتر است صبر کنیم و ببینیم.»